Vinski podrum se nalazi u Diklu na sjeverozapadnom dijelu grada Zadra. Sastoji se od dvije etaže, kušaona i prezentacijski prostor u prizemlju, a proizvodnja, dozrijevanje vina i arhiva u podrumu.
Ukupni kapacitet podruma je 60 hl, a godišnja proizvodnja iznosi 30 hl. U početku se proizvode sortna vina u količini 3,00-5,00 hl koja se u procesu proizvodnje sljubljuju u najpovoljnije blendove ili dozrijevaju kao sortna vina.
Bijela vina se proizvode u potpuno kontroliranoj fermentaciji u inox posudama uz minimalnu primjenu enoloških preparata, a samo neka dozrijevaju u hrastu i akaciji.
Crna vina dozrijevaju isključivo u hrastovim bačvama.
Podrum je opremljen najsuvremenijom opremom kojom se upravlja centralnim procesorom. Za dozrijevanje vina se koriste bačve renomiranih francuskih proizvođača, a samo desertna vina dozrijevaju u bačvama najboljih hrvatskih proizvođača.